06 – 511 099 73 info@kinfacilitair.nl
<!-- DIT ELEMENT IS DE LOCATIE WAAR HEADER BLIJFT HANGEN --> <div id="sticky-anchor"> </div><div id="headerpos"> </div>

Facilitaire dienst Oisterwijk

Bent u op zoek naar een betrouwbare en flexibele facilitaire dienst in de regio Tilburg, Goirle of Oisterwijk? Dan kunt u uitstekend terecht bij Kin Facilitaire Dienstverlening. Voor het uitbesteden van facilitaire en ondersteunende diensten bent u bij ons aan het goede adres. Onze facilitaire dienst is gevestigd in Goirle en daarom zijn wij met name in de omgeving van Oisterwijk en Tilburg werkzaam. Door Kin Facilitaire Dienstverlening in te schakelen kunt u zich richten op de kerntaken van uw bedrijf of organisatie. Wij ondersteunen u graag bij het optimaal laten verlopen van uw bedrijfsproces.

Facilitaire dienst: eenmalig of op basis van een onderhoudscontract in regio’s Tilburg, Goirle en Oisterwijk

Of er nou een plafondplaat stuk is, een contactdoos stroomloos is geworden of het spoelmechanisme van de wc blijft doorstromen; voor een adequate oplossing moet u bij Kin Facilitaire Dienstverlening zijn. Wij zorgen er altijd voor dat uw facilitaire problemen zo snel mogelijk verholpen zijn. In de buurt van Tilburg, Goirle en Oisterwijk kunt u onze facilitaire dienst eenmalig of op basis van een onderhoudscontract inhuren. Een onderhoudscontract heeft voor u diverse voordelen, waaronder:

  • Problemen worden snel en in korte tijd opgelost;
  • Onze 24-uurstoringdienst staat tot uw beschikking;
  • Bij ieder bezoek komt dezelfde monteur langs.

Met een onderhoudscontract kunt u dus veel tijd en kosten besparen. Wilt u meer weten over de dienstverlening van Kin Facilitaire Dienstverlening in Goirle? Of bent u benieuwd wat onze facilitaire dienst voor u kan betekenen in de regio Tilburg of Oisterwijk? Neem dan telefonisch contact met ons op: 06 – 511 099 73.

Andere bezoekers bekeken ook:
Riool ontstoppen OisterwijkOntstoppingsbedrijf TilburgTegelzetter Tilburg

N

Professioneel

N

Gemotiveerd

N

Van alle markten thuis

CONTACT

Neem gerust contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

    Neem contact met ons op!

    U wilt uw core-business niet uit het oog verliezen. Bij Kin Facilitaire Dienstverlening beseffen wij ons dat als geen ander.
    Uw bedrijfsproces dient optimaal te verlopen. Wij dragen er graag aan bij.