06 – 511 099 73 info@kinfacilitair.nl
<!-- DIT ELEMENT IS DE LOCATIE WAAR HEADER BLIJFT HANGEN --> <div id="sticky-anchor"> </div><div id="headerpos"> </div>

Werving & Selectie

Werving en Selectie is een vak apart. Wij kunnen deze lastige procedure voor u eenvoudig inkorten. Kin Facilitaire Dienstverlening zorgt ervoor dat uw selectieprocedure geheel verzorgd wordt. U krijgt alleen nog maar geschikte kandidaten. Ook in het geval van tijdelijke arbeidskrachten kan Kin Facilitaire dienstverlening de schakel voor u zijn. U heeft bijvoorbeeld een belangrijk project binnen gehaald en heeft voor de realisatie van uw project tijdelijk uitbreiding nodig.  Wij zorgen daarvoor. Wij nemen dit tijdrovende onderhandelingsspel graag van u over en dat alles op basis van No Cure No Pay.

Mogelijkheden binnen uitzending en detachering

Pay-roll

U heeft de beschikking over mensen die uw projecten tijdelijk willen ondersteunen. Wij zorgen ervoor dat deze voor u verloont worden. Door onze tussenkomst betaald u niet meer, maar komt u terecht bij de goedkoopste oplossing voor u.

Speciale projecten

Tijdelijke professionals nodig, ook hier kunnen wij voor zorgen. Veelal zal dit resulteren in detachering.

Tijdelijke projecten

Wij doen uw voorselectie en onderhandelen voor u. Door onze tussenkomst bent u verzekerd van de juiste uitzendkracht voor de laagste prijs.

Mogelijkheden binnen de Werving en Selectie

File-search

Deze service bestaat uit het doorspitten van ons kandidatenbestand en dat van collega’s. Voor deze service worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Advertentietraject

Wij plaatsen voor u een advertentie en zorgen voor de brievenselectie. let op de advertentie wordt wel in rekening gebracht.

Internet-search

Een advertentie op internet ook hier zorgen wij weer voor de brievenselectie. Ook deze advertentiekosten worden in rekening gebracht. Het is ook mogelijk om een internetadvertentie te laten plaatsen en de selectieprocedure verder zelf af te handelen. In beide gevallen kunnen wij zorgen voor een korting van 10% op het plaatsen van een internet advertentie bij Jobpool.

CONTACT

    Neem contact met ons op!

    U wilt uw core-business niet uit het oog verliezen. Bij Kin Facilitaire Dienstverlening beseffen wij ons dat als geen ander.
    Uw bedrijfsproces dient optimaal te verlopen. Wij dragen er graag aan bij.