06 – 511 099 73 info@kinfacilitair.nl
<!-- DIT ELEMENT IS DE LOCATIE WAAR HEADER BLIJFT HANGEN --> <div id="sticky-anchor"> </div><div id="headerpos"> </div>

Tegelzetter Tilburg

Als tegelzetter in de regio Tilburg, Oisterwijk en Goirle helpt Kin Facilitaire Dienstverlening u graag met het zetten van tegels, zowel binnen als buiten het huis. U kunt een tegelzetter van Kin Facilitaire Dienstverlening ook inschakelen als u in de buurt van Goirle en Oisterwijk woont.

Professionele tegelzetter in de omgeving van Tilburg, Goirle en Oisterwijk

De technische medewerkers van Kin Facilitaire Dienstverlening zijn professioneel, gemotiveerd en ook nog eens van alle markten thuis. U kunt ons inschakelen voor het uitvoeren van allerhande facilitaire en ondersteunende diensten. Dat doen wij zowel op incidentele basis als door middel van onderhoudscontracten: het hangt er helemaal vanaf wat het beste bij uw situatie past. Als tegelzetter helpen wij u in de omgeving van Goirle, Tilburg en Oisterwijk graag met het zetten van tegels, of dat nu binnen of buiten is! De voordelen van Kin Facilitaire Dienstverlening op een rij:

  • Betaalbare tarieven;
  • Professioneel, flexibel en multi-inzetbaar;
  • Ook afsluiten van onderhoudscontracten mogelijk (bijvoorbeeld voor bedrijven).

Wij kunnen u tevens helpen bij andere klusjes, zoals het ontstoppen van uw riool, reparaties of sjouwwerkzaamheden.

Neem contact op met een tegelzetter in de regio Oisterwijk

Als u zelf geen tijd heeft voor een bepaalde klus of simpelweg niet over de benodigde kennis en kunde beschikt, dan kan het prettig zijn om een professional in te zetten. Als tegelzetter in de regio Oisterwijk en Goirle kunnen wij u onder meer helpen met het zetten van tegels. Wilt u in Tilburg of Breda gebruikmaken van een tegelzetter van Kin Facilitaire Dienstverlening? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak. U kunt ons telefonisch bereiken via 06 – 511 099 73.

Andere bezoekers bekeken ook:
Ontstoppingsdienst GoirleLekkage OisterwijkWc verstopt Tilburg

N

Professioneel

N

Gemotiveerd

N

Van alle markten thuis

CONTACT

Neem gerust contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

    Neem contact met ons op!

    U wilt uw core-business niet uit het oog verliezen. Bij Kin Facilitaire Dienstverlening beseffen wij ons dat als geen ander.
    Uw bedrijfsproces dient optimaal te verlopen. Wij dragen er graag aan bij.