06 – 511 099 73 info@kinfacilitair.nl
<!-- DIT ELEMENT IS DE LOCATIE WAAR HEADER BLIJFT HANGEN --> <div id="sticky-anchor"> </div><div id="headerpos"> </div>

Ontstoppingsbedrijf Tilburg

Kin Facilitaire Dienstverlening is een professioneel ontstoppingsbedrijf in de omgeving van Tilburg en Breda. Als uw riool in Goirle of Oisterwijk verstopt zit, helpen wij u graag!

Professioneel en betaalbaar ontstoppingsbedrijf in de regio Tilburg, Goirle en Oisterwijk

Voor het uitbesteden van facilitaire en ondersteunende diensten bent u bij Kin Facilitaire Dienstverlening te Goirle op de juiste plek. Wilt u zich het liefst bezig houden met uw kerntaken en heeft u weinig tijd voor facilitaire zaken? Dan bieden wij u graag de nodige ondersteuning. Als ontstoppingsbedrijf in de buurt van Tilburg en Oisterwijk kunnen wij u bijvoorbeeld helpen met het ontstoppen van uw riool. Wij zijn geen loodgietersbedrijf, maar beschikken wel over de kennis en kunde om facilitaire problemen op betaalbare wijze op te lossen. Zijn er vaker klusjes waar u zelf geen tijd voor heeft? Dan bieden wij tevens de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. In dat geval komt er elke maand een technisch medewerker bij u langs om allerhande problemen te verhelpen.

Maak direct een afspraak

Wilt u een afspraak maken met ons ontstoppingsbedrijf nabij Tilburg en Oisterwijk? Of heeft u een vraag voor ons? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Kin Facilitaire Dienstverlening te Goirle door het contactformulier in te vullen of te bellen naar telefoonnummer 06 – 511 099 73. In de regio Oisterwijk en Goirle helpen wij u graag. Zowel met incidentele klussen als door middel van een onderhoudscontract!

Andere bezoekers bekeken ook:
Tegelzetter Tilburg – Ontstoppingsdienst Goirle – Lekkage Oisterwijk

N

Professioneel

N

Gemotiveerd

N

Van alle markten thuis

CONTACT

Neem gerust contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

    Neem contact met ons op!

    U wilt uw core-business niet uit het oog verliezen. Bij Kin Facilitaire Dienstverlening beseffen wij ons dat als geen ander.
    Uw bedrijfsproces dient optimaal te verlopen. Wij dragen er graag aan bij.