06 – 511 099 73 info@kinfacilitair.nl
<!-- DIT ELEMENT IS DE LOCATIE WAAR HEADER BLIJFT HANGEN --> <div id="sticky-anchor"> </div><div id="headerpos"> </div>

Wc verstopt Tilburg

Is de wc of de afvoer van uw bedrijfspand in de regio Tilburg, Goirle of Oisterwijk verstopt? Dan schakelt u Kin Facilitaire Dienstverlening in. Wij zorgen ervoor dat het probleem van een verstopte afvoer of wc zo snel mogelijk opgelost is. Onze technische medewerkers helpen u graag met alles op het gebied van facilitaire dienstverlening. Wij zijn gevestigd in Goirle en zijn voornamelijk actief van Tilburg tot aan Oisterwijk. Voor de reparatie van een verstopte afvoer of wc bent u bij Kin Facilitaire Dienstverlening aan het juiste adres. Zodoende kunt u zich richten op de corebusiness van uw bedrijf of organisatie.

Wc of afvoer verstopt te Tilburg, Goirle of Oisterwijk? Kin Facilitaire Dienstverlening!

Het is natuurlijk bijzonder vervelend als een wc of afvoer verstopt is. Dikwijls is het ook niet gemakkelijk om erachter te komen wat de oorzaak van de verstopte afvoer is. In dat soort gevallen is het verstandig om een specialist als Kin Facilitaire Dienstverlening in te huren. Wij zorgen er altijd voor dat uw facilitaire problemen in de omgeving van Oisterwijk, Tilburg en Goirle in korte tijd verholpen zijn. Onze technische medewerkers kunnen u zowel incidenteel als periodiek van dienst zijn.

Voordelen van een onderhoudscontract

Als u wilt dat wij iedere maand of ieder kwartaal bij u langskomen, sluit u bij ons een onderhoudscontract af. Dit contract levert u verschillende voordelen op, zoals:

  • Bij elk bezoek komt de dezelfde monteur bij u langs;
  • Facilitaire problemen, zoals een verstopte afvoer, worden zo snel mogelijk verholpen;
  • Onze storingsdienst staat 24/7 tot uw beschikking.

Door een onderhoudscontract af te sluiten bij Kin Facilitaire Dienstverlening te Goirle kunt u veel tijd en kosten besparen.

Neem telefonisch contact op

Bent u benieuwd wat Kin Facilitaire Dienstverlening in Goirle allemaal voor u kan betekenen in de buurt van Tilburg en Oisterwijk? Of heeft u een vraag over het oplossen van een probleem van een verstopte wc of afvoer? Neem dan contact op met onze medewerkers. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 – 511 099 73.

Andere bezoekers bekeken ook:
Facilitaire dienst OisterwijkRiool ontstoppen OisterwijkOntstoppingsbedrijf Oisterwijk

N

Professioneel

N

Gemotiveerd

N

Van alle markten thuis

CONTACT

Neem gerust contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

    Neem contact met ons op!

    U wilt uw core-business niet uit het oog verliezen. Bij Kin Facilitaire Dienstverlening beseffen wij ons dat als geen ander.
    Uw bedrijfsproces dient optimaal te verlopen. Wij dragen er graag aan bij.